Det kom paket

Annonser

Lite spända var vi idag om det verkligen skulle komma en soffa. Det gjorde det och det var paket, ribbor och lite till. Men det medföljde även två raska gossar med en stor påse med skruvar och verktyg. Jag satt i sovrummet när de satte ihop soffan och sedan kom JR och ville ha sin plånbok då gossarna var villiga att ta med vår gamla soffa för en liten slant. Så vi slapp bära ut den och min rygg jublade. Tror JR:s gjorde det också. Snabba var de också så min väntan blev inte så lång.

Tadaaa.. Ett stycke bäddsoffa på plats och det blev riktigt bra. Först tyckte inte JR att överdraget var så snyggt, men jag tror att det var för att vi egentligen ville ha ett annat. Då hade vi fått vänta ännu längre. Men som jag sade att vi kan alltid beställa det andra sen om vi vill. Fast nu verkar JR tycka att detta ändå är rätt snyggt och att vi kan lugna oss med ett nytt. Så jag tror att vi stannar här. Tror vi har en linslus i familjen som alltid dyker upp när man ska ta ett foto.

Förutom att jag sopade den gröna mattan har jag inte gjort annat än tittat på när vinfältet blev rensat från ogräs.

Halva klar till lunch och sedan blev det tyst i ett par timmar. Jag placerade mig på trädäcket och JR gjorde mig sällskap. Så skönt att sitta i skuggan av parasollet och bara vara resten av dagen.

Traktorn kom tillbaka och så blev andra halvan rensad . Bra gjort och nu kan vi känna oss lugna. Lustigt att det kändes som fredag idag men det kanske berodde på att soffan kom. Det är bra nu.

Mmm… blev ju bra det där. Vi har inget att klaga på. Kvällarna är fortfarande lite kyliga tycker vi och går gärna in när jag börjar bli kall om fötterna. Har ju inga strumpor på mig om dagarna nu. Så härligt och befriande att gå barfota ute. JR fegar ut lite fortfarande och har fortfarande strumpor på.

Dags att göra klart intyget åt H inför hans flygresa. Vi hjälper honom med det eftersom han arbetar hela dagarna och inte har tillgång till en dator då, när han kommer hem har han det en del rörigt då de håller på att byta ut alla hans fönster. Tror det blir skönt för honom att komma bort några dagar.

Tänk, det är en vecka kvar tills vi ska köra uppåt. Vi har en del huvudbry om vilka kläder som ska tas med. Nåja inget vi ligger vakna om nätterna och grubblar över.