Demonstrationer mot Carl Bildt

Annonser

Tydligen har det varit demonstrationer mot vår utrikesminister idag.
Ungefär 250 personer deltog och protesterna handlade om hans agerande när det gäller de fängslade journalisterna i Eritrea.

Jag undrar vad de egentligen var ute efter då de inte kan ha någon vetskap om vad Bildt gjort i den frågan. Han har inte uttalat sig och de anhöriga har inte heller gjort det. Så jag misstänker att det är sossar som försöker få till någon slags opinion.
Deras partiledare har ännu en gång hamnat i hetluften och nu vill de få någon i alliansen att också göra det.

Men att agera på ett sådant sätt får inte igång någonting. Märkbart är också att det endast är aftonbladet som skriver något om detta.
Lite för genomskinligt anser jag.

Fast det är klart att med en sådan partiledare så måste man försöka med fulingar.
Glöm det snälla sossar ni är rökta.

Man ryser när man läser detta

Annonser

Sarah Burghe har kallats ”den mänskliga Barbien”, efter alla sina plastikoperationer och ingrepp. Hennes dotter Poppy är sju år och fick ett present, kort på fettsugning i julklapp. När tösen var sex år var julklappen ett presentkort på bröstimplantat. Något hon kan använda när hon blir 16, som är den lagliga åldern för sådana ingrepp i England.  Sarah ser det som en investering i dotterns framtid, precis som för studier, eftersom hon vill att dottern ska bli glamourmodell.

Jag tycker detta är fruktansvärt och inte försvarbart. Poppy vill ha lika stora bröst som sin mor, eftersom hon tycker att det är så fint. Kärringen planerar att göra sin dotter till en bimbo som hon själv. Vilken framtid va? Skulle slå vad om att hon övar tösen i pooldancing också. För det är en sådan stång som syns på bilden.

Varför är det så svårt att säga sanningen?

Annonser

Tommy Waidelich kommer med sin version av a-kassebråket i DI och det efter att ett avslöjande gjorts om bråket kring budgeten. När han tillfrågades i december förnekade han att de skett ändringar i sista stund innan offentliggörandet. Idag påstår han att det var på grund av honom som budgeten fick ändras. Men att han sökte stöd hos Juholt för det. Att behöva ändra något efter att man redovisat budgeten för partiledningen, anser jag vara undermåligt. Jag tycker denna efterkonstruktion om vad som skett, tyder på att någon ljuger.

En ekonomisk talesperson bör kunna ha en ordentlig överblick innan redovisning av sitt material. Annars bör han bytas ut till en som klarar av arbetet bättre. Jag tror att herrarna Juholt och Waidelich fick stark kritik från de andra i ledningen, vilket ledde till att de fick göra en omfördelning av budgeten i sista stund. De hade inte tänkt höja a-kassan alls i den första versionen, vilket hade orsakat att de skulle förlora i trovärdighet. Men att de nu inte talar sanning om turerna kring detta, kommer att få fler att byta parti. Detta visar endast vilka b-lagare dessa två herrar är.