Välförtjänt spa ikväll

Annonser

Efter att ha städat hela dagen och installerat farmor hemma så blev det bubbelbad. J godkände att vara med på bilden. Så skönt det var.
Han J the man har suttit och gått genom räkningarna till musiken av Elvis, när jag torkat golven i huset. Man blir så harmonisk av att ha musik till städningen.

Tv apparaten i uterummet håller nog på att gå sönder för vi har små gröna gubbar i den. Färgerna har tagit slut. Men den får hänga med den också så länge den går.
Det blir ganska futuristiskt med dessa färger.

Ronja har nyss varit hos mig och kelat. Hon är still going strong och jag är så glad för det.
Så denna lördag blev väldigt bra och snart blir det mat också. Sen middag för oss tvåbenta. Hundarna fick sitt för några timmar sedan. Nu ska jag kolla lite nyheter för att summera dagen på den fronten.

Lördag förmiddag

Annonser

Efter att ha sett en sen film med Bruce Willis, som smutsig machosoldat i Nigeria, lade vi oss sent. Filmer med honom är trygga då de alltid slutar bra. Han vinner alltid för han är den gode. Jag somnade på stört.

Vi vaknade vid tio idag och det är skönt att alla våra hundar är morgontrötta. -2 ute och en kall hård vind mötte oss. Såg på tv igår att vinden gjorde att det i verkligheten är -9 brrr.
Nu har vi ätit en sen lunch och ska städa upp lite.
Ronja är sitt vanliga jag igen och såret har läkt igen fint. Så den äckliga lukten är borta och hon har slutat att slicka sig så mycket.
Hur jag än försöker så kan jag inte hitta kulan med tumören så hon måste ha bitit bort den.

En annan rolig händelse är att farmor kommer hem efter sin titthålsoperation. Gallstenarna är borta och inflammationen i bukspottskörteln hävd. Hon lät mycket piggare i telefonen.

Så denna lördag blir förhoppningsvis bara en vanlig dag utan ledsamheter. Vilket jag verkligen vill ha.