Slut på arbetsveckan

Annonser

Det har varit en hel del att stå i denna vecka, vilket bara känns roligt. Som sista insats har jag lagt in min första tidrapporten för en veteran och attesterat den. Eftersom jag inte fått instruktioner om hur det går till så har jag läst mig till det hela. För att vara hundra säker på att det är rätt har jag dubbelkollat. Jag vill inte att min veteran ska bli utan lön för det hon gjort. Hon har även varit här och skrivit på papper för uppdrag nr 2 som startar i oktober. Så nästa lön hon får kommer att bli större. Hon är glad för varje krona.

Nu väntar jag på telefonsamtal från mina de två veteraner som är på kundbesök idag. Jag vill veta om de tar uppdragen och antal timmar så jag kan ge kunden besked om kostnad mm. Alltså lite att göra i helgen med för jag har inte så strikta arbetstider utan gör det jag ska när jag anser att jag borde göra det. Väldigt flytande arbetstider med andra ord.

Men nu ska jag koppla av lite och ta fredagkväll.

+11 och våta gångbanor

Annonser

Regnet har dragit bort och mörkret börjar försvinna. En ny dag tar sin början.
Jag slår på tv och får höra att svd kommit med ett nytt förslag om att minska anhöriginvandringen med nittio procent. Inte ettt dugg förvånande och som vanlig medborgare suckar man bara och vänder blad i veckotidningen. Nu ska det tydligen vara guldsmink som gäller. Undrar vad folk i byn hade tänkt om jag smällde på ett lager guldskugga på ögonlocken och guldlack på naglarna?
Jag skulle kanske bli betraktad som ett av orginalen som står utanför mataffären. Vi har några sådana i byn och de är för härliga. En riktig färklick i vardagen.
Igår log jag när jag fick se alias ”Elvis/Michael Jackson” komma gående. Ja, hans namn förändras hela tiden då han byter utseende. Undrar vad han kommer att kallas nu då han klippt det begynnande gråa håret i en mohikanfrisyr? Han var riktigt söt där han kom gående. Tror han närmar sig 60-års åldern nu, för hans äldre bror är 65.

Jag struntar nog i det guldiga sminket och kör med mitt vanliga tråkiga neutrala, som tar bort alla pigmentfläckar och sånt.
Dags att börja dagen då.