Ikväll är vi samlade igen

Annonser

Ett lätt duggregn mötte oss i morse, när vi gick morgonrundan. Jag var lite trött efter att ha sett den första semifinalen i Eurovision och efter det en film. Skulle gått och lagt mig när schlagern var slut, men blev sittande i soffan ändå. Hade ju ingen som manade mig att lägga mig och sova. Jag vaknade till när regnet föll på oss och att jag var tvungen att gå två vändor. Kan bli rätt jobbigt vid hundmöten om man har tre stora hundar. Många kilo vilja och jag tror inte att jag orkar hålla mot när de så gärna vill hälsa.

Så gröna alla växter blir när det regnar. Men jag hoppas det snart blir sol igen, vid lunch närmast då vi ska gå våra långa promenader. Ser inte så hoppfullt ut just nu, när jag tittar ut regnar det ordentligt.

Tror det blir glädjefnatt hemma ikväll, när mannen kommer. Varje kväll efter att de fått sin mat, lyssnar de efter ett billjud de känner igen. Någon gång har de trott att det var mannens bil och gått till dörren för att vänta. De vet ju att han brukar komma någon stund efter de ätit. De är nog lite konfunderade när han inte kommer hem. Han får nog förbereda sig på att de kommer bevaka alla hans steg ett bra tag framöver. Tur att det snart är helg och han kan vara hemma hos dem.

wpid-IMAG0301.jpg

Det blommar ordentligt i trädgården nu.