Röstat

Annonser

Glömde berätta att jag har förtidsröstat. Gjorde det redan i onsdags och nu har jag bidragit till det hela. Nu har jag rätt att klaga på dem som sitter där. Om man inte röstar bör man hålla tyst enligt min åsikt. Visst kan det vara så att man inte vill att Sverige ska vara med i EU och då kan jag säga: rösta på dem som vill avskaffa det då. Ge inte tusan i att påverka när du nu har chansen. Vi lever i Europa och är med i en gemenskap som beslutar om saker som berör oss. Ta t ex invandringen. När vi är med och väljer vilka som ska prata för just de saker du bryr dig mest om, bör du rösta in de personerna.

 

Ipad

Annonser

Har precis startat upp min ipad som kom idag. Ett erbjudande som kom från min operatör för några dagar sedan. Hade tänkt köpa en ändå så detta kom väldigt lägligt. Nu ska jag bara bekanta mig med den. Börjar med att göra ett inlägg och sedan, surfa runt lite allmänt.

Jag har gått med hundarna och vi var varma allihop efteråt. Gott med kallt vatten och skugga vill jag lova. Sedan var jag och handlade åt pappa och gav honom en välbehövlig dusch. Så nu känner han sig fräsch och luktar gott. Det är varmare idag än igår och de varnar för åskskurar inatt. Då slipper vi vattna, men gräset är väldigt högt så mannen får nu klippa när han kommer från jobbet.