Bra att ha

Annonser

Ibland är det bra med flera datorer när man behöver göra underhåll på en så håller man på i någon annan. Just nu kör jag en riktig rensning i min gamla data och skriver i min nya. Känns lite ovant men ganska spännande att köra med windows 8 istället för sjuan. Jag har ju min platta också om jag skulle vilja göra något lättare.

Ska även göra en uppdatering i sjuans windowsprogram så det kommer att ta en stund.

Hundarna har fått sin middag och ligger inne i sovrummet. De lyssnar efter husses bil eftersom de vet att han kommer när de ätit. Sedan har de väldigt mycket att berätta för honom och pratar för fullt. Det är riktigt roligt att lyssna på.

Tyvärr har jag inte så många foton i denna data ännu så det får bli något gammalt som redan finns i wordpress. Måste ju testa att det också fungerar, så jag hoppas ni ursäktar.

wpid-imag0497_1.jpg

Det fungerade ju bra. Liten stilstudie på vad hundarna gör nu. De har sina bestämda platser i sängen och de ligger precis likadant nu.

Ha a

Kalla vindar

Annonser

Känner mig totalt urblåst i huvudet efter våra promenader. Trots att jag hade mössa på mig. Jag blev kall om knäna och ångrar att jag inte tog mina fodrade byxor på mig. De enda som var ute mer än vi, var några vråkar som seglade över fälten. Tror faktiskt att jag så en örn också. De hade bra fart i vinden och behövde inte röra vingarna mer än för att ändra riktning. Det ser så elegant ut när de svävar fram.

Jaha, det är måndag idag och då tillhör det att vi glömmer något på morgonen. Idag var det mannens tur att glömma att ta med ett kuvert som skulle postas. Så jag fick göra det när jag gick med Unkas. Lite bökigt att gå med ett stort kuvert under jackan. Det var för stort att ha i fickorna och risken att tappa det om jag höll det i handen var stor, då vinden är så stark. Kände mig lite dum när jag stod vid postlådorna och öppnade jackan för att lägga på brevet. Men nu är det på väg eftersom våra lådor töms redan klockan 16.00 varje dag. Servicen blir sämre för varje år, men vi kanske ska vara glada för att vi har någon postlåda.

Skönt att vara inomhus igen i värmen.

Nu längtar vi efter lite varmare vindar och att våren tar fart ordentligt. Lite konstigt kanske när alla barn har sportlov. Men jag resonerar som så att vill man ha snö och kyla, kan man åka uppåt landet. Där finns det massor av möjligheter att åka skidor och kälke. Annars finns det säkert annat att göra för barnen.