Jag badar aldrig i offentliga bassänger 

Annonser

Läser Britta Svenssons krönika i Expressen och känner en viss ilska. Visst finns det för många hundägare som struntar i hänsyn till andra människor,men det är lika många småbarnsföräldrar som också gör det. 

Britta förfasar sig över att hundägare tar med sig sina djur till stranden. Så fruktansvärt äckligt i hennes ögon. Då tycker jag att vi skulle förbjuda barn på både stränder och i badbassänger. De kissar i vattnet och det om något är äckligt. 

I mina ögon är det alltid ägaren till ett djur eller föräldrarna till ett barn som har det yttersta ansvaret. 

Regnet vann 

Annonser

Därför blev det ingen lång lång tur med hundarna idag. De gillar inte vått uppifrån. Kuma gillar inte vått från någonstans. När vi kom hem var Unkas missnöjd med husses torkning och försökte bli torr mot hans byxor. Jag tog en handduk och med högljutt välljud blev han torkad av mig tills han var nöjd. Nu är det ju så att om man pysslar om den ena, vill den andra också ha omvårdnad. Därför fick Kuma också lite torkning. 

Både mannen och jag känner oss som två ledbrutna gamlingar idag. Det var jobbigt igår. Men det är faktiskt bara lördag idag och det känns underbart. Lite dammsugning och våttorka golven är det enda måsten vi har. 

När Unkas är trött får han en väldigt lång nos. 

H&&​&​

#x200b;
an &&&&&&​&&​​

Undrar hur det kunde bli sådan text över fotot? Begriper nada och ber om ursäkt, det är ingen hemlig kod eller så. Det jag skulle skriva var att han trycker hakan mot bröstet så nosen blir lång. När texten blev konstig skulle jag radera den och då blev det bara värre. Teknikens under.