Ont 

Annonser

Jag har världens värk ikväll, men driver runt på en stolthet. Gått över tolvtusen steg och stapplade in till pappa. Han satt och lyssnade på sjörapporterna och bara var så glad. Vilket ljud det var i radion vi köpt. 

Nu sitter jag i soffan och har värk i foten, men mår ändå bra. 

Solig fredag

Annonser

Idag har jag en del att göra. Först ska det dammtorkas i hela huset. En del kanske tycker att jag är lite petimeter med att städa, men var och en gör efter sitt huvud. Vi har en liten pälsängel som får röra sig i hela huset och det blir hundhår både högt och lågt. Därför torkar jag av lite här och där varje vecka och i morgon blir det golven. Jag har ju börjat gå med hundarna varje dag och de älskar att vara ute i solen. Vädret medger att jag har öppet till trädgården och hundarna kan gå ut när de vill, men de behöver komma ut och läsa tidningen också.

Apropå tidning, ska jag även gå till affären och köpa en sådan till pappa idag. Vi spelar på v75 varje lördag och är med i ett andelsspel som jag köper på fredagarna. Alltså blir det en hel del steg idag. Igår lyckades jag komma upp till lite mer än de tiotusen steg som är mitt mål för varje dag.

Läste en intressant artikel om en modebloggare, som inte tycker om att tvätta håret. Känner igen mig där. Hon tvättar håret var tionde dag och där är inte jag ännu. Men nu är jag nere i en gång i veckan. Att jag tänjer på hårtvätten beror på att mitt hår ser bättre ut när det inte är nytvättat. För att det inte ska klia, har jag i torrschampo när det börjar göra det. Sedan är det ju bra för miljön. Mindre kemikalier i vattnet. Hoppas jag kan komma till samma som bloggerskan tillslut, för det är så tråkigt att tvätta håret.