Första ljuset tänt

Annonser

I helgen satte vi upp alla adventsstakar och stjärnor. Men vårat fina ljusnät, som vi hade över vagnshjulet är puts väck. Nytt ska inhandlas vid nästa inköpsrunda. Det finns på Harald Nyborg och någon sådan affär har vi inte i byn.

Alla morgonrutiner är avklarade och tid för kloklippning är beställd. Unkas behöver klippa sina. Det brukar bli en hund var månad, med något uppehåll. Nu är dagens datajobb klara och jag tänker läsa lite bloggar.Men först tänkte jag fortsätta min summering av året.

April: Kuma fyllde 8 år. En lastbil körde in i Åhlens i Sthlm och gärningsmannen greps dagen efter. Tyvärr blev fyra människor dödade och ca femton skadades. Blåsigt och regnigt ute hela månaden. Kom igång ordentligt med att gå, trots att det gjorde ont i benet.

Maj: Jag fyllde år. Kunde vara ute i trädgården och rensa rabatter,klippa rosor och andra buskar. Min mobil strulade och det tog tre dagar innan jag fick igång den igen. Allt började med en systemuppdatering som gick fel. Äntligen blev det lite värme och jag kunde ha öppet till trädgården. Hundarna blev så glada. Tömde pappas gamla lägenhet.

Juni: Gick omkring med en blodtrycksmätare ett dygn. Det var mycket trädgårdsjobb och hundarna var ute nästan hela dagarna. Lämnade pappas nycklar efter besiktning av lägenheten.

Det var inte några större händelser för oss, men det är skönt ibland att allt bara rullar på.