It-avdelning

Annonser

Idag har jag fått öppna mycketycks avdelning för problem med datorer, mobiler och läsplattor. Det var det sistnämnda som behövdes åtgärdas. Mr J har klagat på att det inte gått att läsa kvällstidningarna på läsplattan. Den ville inte öppna aftonbladets sida och expressens app gick inte att ladda ner. Alltså blev det jag som fick uppgiften att ordna detta. En systemuppdatering var det som behövdes och voilà allt fungerar hur bra som helst. Passade på att ladda ner en antivirusapp och en filrensare. Nu är den snabb igen och Mr J är glad. Vi har ju våra läsplattor då det blir billigare att använda dem istället för mobilerna. Uppgradera routern till max megabuttar och då behöver vi inte tänka på att de tar slut.

Hundarna har busat, sovit och kelat både med oss och varandra. Vädret har varit grått, vått och allmänt tråkigt. Nästan lite snö i luften som blev regn när det landade på marken. Inte så roligt när golven är nyskurade och hundarnas tassar suger åt sig all lera från gräsmattan. Men det är bara att torka både tassar och golv med ett glatt humör.

Nu väntar hela Sverige på ovädret som är på väg in från England. Något annat som kanske är närmare i tiden ikväll är Nobelmiddagen. Den ska jag absolut se. Vi ska inta en väldigt god kycklinggryta, klädda i mysbyxor med våra hundar nära oss.

Andra advent idag och nu går tiden alltför fort. Snart är det julafton och sedan är detta år slut.