Åska och blixtar

Annonser

Det var hög luftfuktighet igår och vi var som urkramade disktrasor på kvällen. Sent på kvällen, närmare midnatt ser jag ett ljussken i ögonvrån och säger till Mr J att han ska ta ut hundarna på nattkiss innan det brakar loss. Vi stängde ner allt och hundarna hann göra sitt innan himlen lystes upp som mitt på dagen. Ovädret snurrade runt ett tag innan regnet kom. Vi fick en rejäl skur under en timme och sedan blev det tyst.

Man får vara glad för det lilla som de vise brukar säga. Lite lättare att andas idag och blåsten gjorde att det var riktigt skönt. Hundarna har varit lite piggare idag och ville gärna gå en runda. Sedan var det kö till vattenskålen. Solen värmer fortfarande ordentligt och vi var glada att vi inte gick någon längre sträcka med dem.

Molnen seglar som stora skepp över himlen och träden bugar så fint. Jag har varit till pappa och fyllt på hans förråd av frukt och dricka. Nya trisslotter blev det också, så nu har han lite att göra i helgen. Han har inte så mycket att roa sig med nuförtiden och känner att livet börjar gå mot sitt slut. Tråkigt att han känner så, men det är bara att acceptera för mig och försöka muntra upp honom. Vi pratar mycket om hans barndom och hur han hade det och då tycker han att det är roligt.

Jag har övergett min kaftan och det blev shorts och t-shirt idag. Lite kyligt ju , haha. Men så skönt ändå. Mr J tjatar om att det är lördag idag, men det är det ju inte.