På rundtur

Annonser

Igår öste regnet ner och vi passade på att göra flera ärenden. Först så hade vi tid hos veterinären för Unkas och Turbo. Så nu är alla hundarna klara för avfärd.

Inte roligt när syskonen försvinner ut och Kuma inte får följa med. Han är så pappig och får ingen ro förrens alla är tillbaka igen. Piper som en liten mus hela tiden.

Sedan körde vi till Svedala och handlade mat och dryck. Passade på att köpa färdig mat hos Svedala chark, då vi har tillgång till microugn här på campingen.

Jobbigt med att vänta hela tiden tycker Unkas och tar sig en tupplur.

Sista anhalten var byn och våra föräldrar. Nu har vi ordnat allt för dem och fått prata med personalen. Tror inte pappa förstod riktigt vad jag pratade om, men nu börjar han tackla av. Han tycker själv att det är jobbigt att inte förstå allt.

Hela tiden öste regnet ner och hundarna blev trötta av alltihop.

När vi kom till Sibbarp passade vi på att fylla vatten och fick se en vacker solnedgång. Det hade slutat regna och nu var vi rätt trötta allihop. Skönt att ha färdig mat. Kycklingfilé i mangosås med potatisgratäng smakade gott.

Idag har vi uppehåll och fick en fin promenad med hundarna. Nu har vi börjat planera resan ner. Var vi ska stanna över natten och vilken väg som blir bäst. Dags för nästa kapitel.