En vecka

Annonser

Vi har bott i Mackan en vecka nu och rutiner börjar sitta. Vi har aldrig bott i husbilen under de kalla årstiderna och undrade hur det skulle gå. Men det fungerar väldigt bra, trots att vi har tre hundar. De har redan börjat bli väldigt tajta och visar aldrig humör mot varandra. De kan ligga ihop på sängarna och titta ut genom fönstret.

Fast Turbo vill gärna vara nära mig och ligger ofta på lilla soffan, när jag sitter vid bordet.

Idag möttes vi av solsken när vi vaknade och långpromenaden var riktigt mysig. Trots att det blåser rätt hårt var det nästan varmt.

Mr J har tagit bilen för att göra en del inköp idag. Bland annat ska han köpa en bäddmadrass till sin säng. Jag har redan en i min då jag inte klarar av att sova på en hård dyna. Men Mr J har tyckt att det var onödigt. Nu har våra ryggar tagit en del stryk av flytten och han har ont i sin. Så nu ska det nog bli bättre.

Solen som sken har försvunnit ovan molnen igen och nu är det grått ute. Men vi är förskonade både från regn och snö.

Vi har väl inte landat riktigt än i att vi inte behöver tänka på huset. Men det kommer så småningom. Vi börjar känna oss hyfsat utvilade och efter att ha uträttat några måsten så kanske vi vill röra på oss. Turbo och Unkas ska till veterinären på torsdag och då ska vi köra förbi våra föräldrar. Men det tar emot att åka till byn. Hade aldrig gjort det om det inte varit för de våra.

Har aldrig varit mycket för att se bakåt, utan vill hellre se framåt och mot nya mål.