Vem svalde en fluga idag måntro?

Annonser

Nog har det regnat inatt också men när vi gick ut vid tio så var det ett tag sedan och inte lika fuktigt som igår. Fast nu tycker vi faktiskt att det räcker med regn för ett tag. Såg en liten tillbakablick för hur vår trädgård såg ut för tre år sedan och nu skäms jag nästan för vår uppfart var helt rensopad då, men idag ser den för hemsk ut. Men eftersom vi tänker klippa mullbärsträdet om några dagar ids vi inte sopa rent för det kommer att bli så skräpigt.

Om det är vått så går det ju bra att sitta på t.ex solstolen. Lino tycker att det fungerar bra och sitter här lite då och då. Jag satt här med hundarna då JR var och köpte sista brädan till trädäcket och sedan har han jobbat med det hela dagen. Men nu är det klart och vi är mer än nöjda.

Så fint det blev och nu har vi verkligen ett stort uterum att vara på. Vi ville ha avsatser som man kan sitta på och till nästa sommar ska jag köpa lite sittkuddar att lägga på den som är mot bordet. Den andra får nog vara utan då hundarna ofta går där och kan titta på oss när vi badar. Vi har ju en solstol till och en vit vanlig stol som vi ska placera ut. Jag ska kanske placera ut min lilla rosmarin och krukan med timjan här, men inte nu när det blir vinter.

Nu ska jag även berätta att det var JR som svalde en stor fluga idag. Han fick en sådan i sitt rödvinsglas och naturligtvis trodde jag att han såg den, men inte då. Tur att vi inte är veganer eller vegetarianer för då hade han nog mått lite dåligt av känslan av att ha intagit en fluga. Det enda JR undrade över om flugan var död och det tror jag att den var så det var lugnt. Han mår bra så det är nog ingen fara.

Till råga på allt fick JR tag i den lille skitungen som slängde ägg på Mackan igår. Nu var han spak och då JR lovade att coupé en viss del på pojken om det händer igen så kanske det blir lugnare. Jag har i alla fall kommit på ett sätt att slippa få hamburgersås i brevlådan under halloween. Vi tejpar fast en påse på insidan av inkastet så om ungar får för sig att hälla sås i brevlådan detta år för det var kletigt förra året. Bara vi slipper få ägg på bilen är det bra.

Det tar på krafterna att vara ute hela dagarna och såhär mycket ljus och luft har vi inte fått under våra år i Sverige. Vi är ute i princip från kl.11.00 till 19.00 nu på hösten och ännu längre på sommaren. Naturligtvis blir det mindre under vintern men det är ju endast något färre timmar när det är uppehåll. Livet här är bäst.