Som de säger i agentfilmer, paketet har anlänt

Annonser

Vi var uppe precis när solen började gå upp och hundarna trodde vi var galna. Vad ska ni upp och göra vid denna tidpunkt verkade de säga när vi såg deras undrande ögon. Vi gjorde oss klara och när vi väl stänkt lite vatten i ögonen och druckit en espresso, så lastade vi in oss i husbilen.

Det var lugnt och tyst överallt eftersom det är första maj idag och röd dag. Demonstrationer var som vanligt de mot pensionsreformen och vi är rätt vana vid dem nu. Alltså strejkerna och demonstrationerna. Vi satte igång Jossan vår Gps och hon förde oss fint förbi väghinder och stängda betalstationer.

Tänka sig att jag fotar en soluppgång! Något väldigt sällsynt och inte något jag vill göra till en vana. Tycker bättre om solnedgångar de är mer färgrika och sprakande. Men det är väl lite tycke och smak med det.

Det blev något trollskt över bilden med alla vallmon och det var på vägen till Montpelliers flygplats. Vi var nämligen på väg att hämta upp vår H som ville hälsa på oss i några dagar.

Inte det planet han kom med men vi kör alltid förbi detta till den plats vi hittat nära terminalen. Perfekt och nu var vi i så god tid att hundarna fick en rastning innan JR gick bort för att möta H. Planet var lite försenat men inte så det störde oss. Men det var en lättnad när de kom gående och hundarna blev så glada. Även Lino som aldrig träffat H, men eftersom han är en sån djurvän fann de varandra direkt.

Vi körde hem och jag skyndade mig att laga en riktigt god frukost med alla tillbehör. Det var så gott och efteråt var vi redo att ta itu med dagen som blev både varm och innehållsrik.

Men vad vi gjorde idag kommer jag berätta om i morgon då jag är lite piggare. Nu har H gått och lagt sig och vi ska strax följa efter. Så jag önskar ni tillbringat denna första maj precis som ni tänkt er.