Stoppa Terry Jones

Annonser

Denne galning orsakar så mycket skada att han borde buras in på stört. Att med skräckvälde styra en församling på 30 personer och reta upp alla världens muslimer, måste man vara en galning. Nu måste USA kolla upp honom och kanske kan de med hjälp av några försummelser han gjort bura in honom. Det är sjukt att han får fortsätta.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/analys/wolfganghansson/article12829621.ab

Sen blir jag arg på medierna som slår upp honom stort och sprider hans vansinnigheter. Ge honom ingen publicitet.

 

En jättebra idè

Annonser

Du blir bljuden på världens fest, men har inte råd att köpa något nytt och är på väga att tacka nej. Du har ingnting som passar till denna fest, eftersom du inte brukar gå på sådana. Då har några tjjer öppnat en låneaffär där du kan låna kläder. Jag tycker det är en jättefin idè. För det finns många tillfällen i livet man skulle behöva något snyggt, men varken har råd eller vill köpa nytt. Det borde finnas en sådan i varje större stad åtminstone. Se artikeln nedan.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article12827094.ab

JAS Gripen framme i Sicilien

Annonser

Nu är våra svenska soldater nere på Sicilien, som blir hemmahamn för dem. Från denna vackra ö ska de flyga mot det krigshärjade Libanon. Undrar hur piloterna känner sig nu innan första uppdraget? Pirrar det i magen eller är de ko lugna? Att få delat i ett krig är väl ändå det de är tränade för och något som de ofta funderat över. Världen håller på att förändras och fler länder får känna av befolkningens uppror. Genom internet och andra sociala medier kan de ta del av hur det är i andra länder och naturligtvis vill man ha det likadant.

Gamla diktaturer faller som käglor och det sprids som en löpeld. Men en diktator är oftast inte särskilt villig att lämna makten, för det är ju häftigt att styra ett land efter sitt eget huvud. Ingen kan ifrågasätta vad han gör, och han behöver inte fråga någon innan han gör något. Det är med terror och skrämsel de oftast styrt landet och jag tror att de inte riktigt fattar att folket nu protesterar. Att de verkligen törs göra det. Efter så många år av total koll, så håller allt på att brisera.

Vi andra som lever i demokratier, följer dessa uppror i medierna och håller tummarna för att de ska lyckas.