Sådärja 

Annonser

Vädret ordnade upp sig tillslut. Promenaderna med hundarna blev riktigt trevliga. Har varit en sväng till affären och handlat åt pappa också. 

Blev glad när jag gick till brevlådan och hämtade posten. En hel del tulpaner har tittat fram och snart slår de ut. 

Blir kanske trädgårdsdagar snart för oss. Har en del pyssel att göra. Klippa lite här och där, rensa rabatter är några saker som ska göras. Har bestämt mig för att så luktärtor vid vagnshjulet i år med. Det blev så fint förra året, sen blommar de långt in i september och hela sommaren. Något som tilltalar mig. Att de doftar gott är ett plus. 

Skönt att ha kommit på det. Mindre roligt är att jag måste betala räkningar i morgon senast. Skulle gjort det idag, men glömde helt bort det. Eller rättare sagt har jag förträngt det. Jag är en sådan människa som alltid presterar bäst under press. Sedan går det undan minsann. 

Har en deadline också att skriva något litet och det har jag dragit på i flera veckor. Det ska vara inne i början av maj, så nu är det dags att sätta igång. Under press var det ja. 

Hotfulla moln 

Annonser

Mannen väckte mig och sade att solen sken. Det gjorde den tills nu. Satte mig i biblioteket för att skriva och något mörkt hotfullt seglade upp på himlen. 

Det blir väl regnjacka idag då. Bytte hundarnas handdukar igår. 

Där kom hagelskuren och de små kornen studsar mot asfalten. Som tur är så är de inte större än de ärtor vi använde i våra ärtrör, när vi var barn. 

Men jag hoppas att himlen snart är blå igen, med endast små vita fluffiga moln som seglar runt.