Trött är bara förnamnet

Annonser

Fjortontusen steg och 7,8 km är avverkade idag och jag är trött. Fötterna värker och så gör ryggen också. Men hundarna och pappa är glada. Vi spelade en dagens dubbel för tjugo kronor och köpte godis och läsk. Man behöver inte så mycket för att bli glad. Huset är rentorkat och nu är det endast golven kvar. Dem hjälps vi åt med i morgon.

Jag ville ju ha sol idag och det fick jag. Men ajaj vad det gör ont i mina fötter. Nu vet jag att detta onda kommer att göra mig starkare och att jag kan gå längre. Idag gick jag fortare än någonsin tidigare. Ok, jag fick pausa ett par gånger, men sedan pinnade jag på rätt bra. Nu klarar jag ett varv utan paus och i rask takt. Rask är väl kanske att ta i, men hyfsat fort ändå.

Oj,min dator spökade nyss. Allt bara försvann och sedan kunde jag inte hitta tillbaka och så poff uppenbarade sig sidan igen. Så nu kan jag fortsätta igen. Men nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer. Tappade tråden och har inte lust att skriva om mina förbaskade fötter mer. Har ont och det räcker med det.

Yogan har börjat flyta på väldigt bra nu och jag har kört mina rörelser hela veckan. Det gör mig glad och får mig att känna mig mer som vanligt. Jag har saknat den.

 

Återigen fredag

Annonser

Då var städningen klar för idag och jag har en stund att vila innan hundpromenaderna. Hade öppet en stund till trädgården, men hundarna var inte ute särskilt länge. De verkar vara lite trötta idag och nu får de också vila en stund. Jag ska skriva en text idag och skicka in den. Som sagt i sista stund och med liten marginal, men jag jobbar ju som bäst med press.

Pappa och jag ska till matöppet och shoppa lite senare. Hoppas verkligen att det inte börjar regna. Jag vet att pappa ser fram mot våra promenader och det går bra för mig att gå med honom. Kan ju vila mig mot rullstolen så jag brukar inte få ont i foten.

Sedan hoppas jag på att det inte regnar i helgen, då jag tänkt att klippa rosorna och rensa bort lite ogräs. Mannen måste klippa gräsmattan och Kuma ska borstas. Så vi har en del att göra som kräver åtminstone uppehåll. Hundarna tycker att det är så roligt när vi alla är ute. Kanske en öl på bänken?