Nytt pass

Annonser

Idag är det dags för oss tvåbenta att förnya våra pass. Något som hundarna slipper, då deras pass gäller hela deras livstid. Denna gång hoppas jag att fotot på mig blir bättre. På mitt nuvarande pass ser jag ut som någon som rymt från ett fängelse. Hemskt foto med andra ord.

Sådär ja nu syns inga rynkor eller andra skavanker. Men tyvärr tror jag inte polisen vill använda sig av denna bild. De har en egen kamera som tar hemska foton. Säkert samma typ som de använder på de som sätts i fängelse. Man ska inte se bra ut. Så är det bara. Sen ska man dras med fotot i fem hela år och veta att nästa gång kommer man se lika knäpp ut om inte värre. Tur att jag sluppit visa passet särskilt många gånger under de gångna fem åren.

Lugn morgon

Annonser

Efter morgonturen brukar jag lägga mig en stund, för att inte vara ivägen för Mr J. Hundarna uppskattar den stunden och lägger sig gärna i sängen hos mig.

Turbo har anammat denna ritual och vill gärna ligga väldigt nära. Vi har en mysig stund och morgonen blir så fin. Men nu återstår bara två morgnar kvar då Mr J måste rusa iväg. I framtiden kommer ingen att stressa, utan vi kan allihop ha en kelstund innan morgonrundan.