Kylan slog till

Annonser

Idag kom kylan och det bet lite i kinden när vi gick med hundarna. Jag är extra handikappad just nu. I våras orsakade en katt som anföll oss, att jag skadade något i min högra hand. Det har varit hyfsat sedan dess och förutom att fingertopparna somnat ibland, har jag inte lidit nämnvärt. Men i måndags fick jag fruktansvärt ont i handen och fick ta en fjärdedel av mina morfintabletter för att kunna sova. Dagen efter var värken uthärdlig och jag försökte att inte använda handen. Därav att jag inte skrivit i bloggen på ett tag.

Denna helg var det städning på schemat och igår kom skitvärken tillbaka. Jag har fått ta en fjärdedel morfin för att överhuvudtaget kunna existera. Sedan är det bara att vila som gäller. Nu är värken helt ok, men jag kan inte göra mycket med handen. Bara vila och åter vila. Får nog ge mig och göra som Mr J säger och boka en tid på vårdcentralen. Vi ska ändå dit i morgon och ta influensaspruta.

Med huset nystädat kan vi koppla av i veckan och har börjat prata om att sätta på pyjamasen på husbilen. Mackan får gå i ide även denna vinter har vi bestämt. Men i vår ska det baske mig hända saker och då ska Mackan få rulla. Allt är nystädat där också och det luktar gott av grön såpa.

Med kylan som kom har alla löv fallit av träden och buskarna. Jag matar småfåglarna som tacksamt kommer var morgon för frukost. Blev så glad att Matöppet börjat sälja talgbollar utan nät. Nu slipper jag joxa med den plasten.