Invalido

Annonser

Handen bättre men inte bra så det blir lite sparsmakat med inlägg just nu. Idag tog jag kompledigt från allt och har bara suttit och läst. Suktar och läser bloggar av övervintrande svenskar i Spanien. De badar och solar sig minsann. Jag har satt in fleeströjan i skaljackan. Vinden biter och sliter i oss när vi är ute och hundarna ska vara glada att de bär päls.

Igår valde vi mellan att sätta på pyjamasen på husbilen och åka till vårdcentralen och ta influensasprutan. Det blev det sistnämda då det blåser ordentligt ute och vi inte tror att vi mäktar med att få på pyjamasen. Den blir som ett segel om vinden får fatt i det. Vi var inte de enda som ville ha spruta och det var kö. Men värst är det nog att ett parkeringsbolag fått tillstånd att ta betalt för att parkera vid vårdcentralen. Det innebär att gatan är full av bilar och man inte kan mötas på den.

Vi lyckades få en plats långt ner på gatan och sedan kunde vi bli besprutade. Nog var det lite konstigt att damen i luckan inte ville ha betalt, men vi fick en kölapp och satte oss ned. När det var vår tur så frågade systern om vi hade betalt och det hade vi ju inte. Så Mr J gick ut och betalade för sig och jag fick betala efter min spruta. Damen i luckan ursäktade sig med att det är mest pensionärer som tar sprutan på dagtid. Nåväl, vi betalar gärna för att slippa influensan.

Nu hoppas vi på att det ska blåsa mindre i morgon, onsdag så vi kan göra det vi valde bort igår. För idag gick det inte då jag tog kompledigt.