En del arbete idag

Annonser

Jag har tvättat idag och lakanen körde jag i torktumlaren.

Behöver byta i sängarna och passade även på att köra en maskin med mörk tvätt.

Det får torka i solen och vinden. Det som inte hinner torka ordentligt, hänger vi vid förarplatsen i natt. Ingen sitter där då. I morgon eller övermorgon tänkte jag tvätta lite vit tvätt och efter att det gonat sig i hinken över natten, ska jag köra en handtvätt.

Det är varmvatten i kranarna och jag sparar ryggen när jag står här. Eller så kör jag en maskin med det också. 40 :- är ju överkomligt och väldigt bekvämt att slippa en del gnuggade. Det är ju mest mina trosor och några kökshanddukar.

Mellan allt tvättande tog vi oss en dusch och det var skönt. Nu har vi även fyllt i och skrivit under papper som banken ville ha. Tur att Mr J blivit bundis med damen i receptionen för hon vägde kuvertet och satte på rätt porto och lovade att posta det i Bezieres.

Som stamkunder betalar vi endast 15.- euro per dag hela maj månad ut. Billigare kan vi inte bo.

Skärtorsdag i morgon så jag önskar alla en Glad Påsk!!

Lugn tisdag

Annonser

Gjorde rent golvet och sedan har vi bara softat idag. Inte så varmt då det duggregnade i morse, men sedan kom solen fram och det ordnade upp sig.

Vi har tittat på Rapport och Trädgårdstider på SVT -play och sedan de sista avsnitten på GoT säsong sju. Så nu är klockan mycket och vi får vänta tills sista säsongen släpps på dvd. Det blir väl att se om hela serien då.

I morgon ska jag se om tvättmaskinen är ledig.