Påskdagen

Annonser

Ett fint duggregn väckte oss denna morgon och först fattade vi inte vad det var för ljud, så ovana har vi blivit av regn. Det är fortfarande mulet ute men regnet har upphört för ett bra tag sedan. Vi får ha en slappardag inomhus och det enda som jag ska göra är att duscha. Har även bäddat med rena lakan i sängarna så det ska bli väldigt skönt att sova inatt.

Läste att det är översvämning nere i Torrevieja och nu är vi glada över att inte ha kört ner dit, som vi hade funderingar på. Lite duggregn dör man ju inte av och hellre det än skyfall. Vi fick nya grannar idag och de sover tydligen i en liten skåpbil. Nu sitter de ute under ett trekantigt segel och jag vill inte byta med dem. Att tälta nu som en del gör är inte heller precis det man har lust med att göra nu.

Fick besked om att det idag är fint väder i Sverige och det behövs verkligen. Fast det inte kommit regn så har det varit kyligt länge. Brandrisken är stor i vissa delar av landet. Tänker tillbaka på när vi först flyttade in i husbilen och hur det regnade hela tiden. Det var lerigt utanför dörren i Sibbarp och Mr J var till bygget och hämtade brädor som vi kunde kliva ut på. Det var både handskar och mössa när vi gick med hundarna och torka tassar varje gång. Nu behöver vi inte vare sig det ena eller det andra trots duggregn.

Livet här är lättare och enklare. i morgon lyser solen igen och strumporna åker av. För övrigt kan jag berätta att det var väldigt gott med Pastis och troligtvis blir det en sådan idag med.