Ännu ett år

Annonser

Då kan jag lägga till ännu ett år i mitt livs cv. Jag firar inte mina födelsedagar längre utan konstaterar bara att livet går vidare. Fast det blir både pizza och pastis senare idag.

Blåsten håller i sig och vi får hålla dörren stängd ännu en dag. Tråkigt att mistralen ska drabba oss ännu en gång. Men nu står vi havsnära så kanske ska vi skylla oss själva. Tror inte det blåser lika friskt längre inåt land. Fast vi kör lite nedräkning nu då det är mitten av maj. Tålamod är något vi fått lära oss. Har vi orkat såhär länge så orkar vi de veckor som är kvar.

Om bara blåsten kunde avta igen så vore det skönt. Mr J tycker inte att det är mysigt när husbilen gungar till i vindarna. Jag försöker avleda honom med att prata om huset och vad vi behöver köpa när vi väl fått nycklarna. Det viktigaste är nog sängar. Eftersom vi hade platsbyggda sängar i vårat gamla hus lämnade vi kvar alltihop. Även nattygsborden var platsbyggda så nu har vi planerat för nya. Vi har två skåp som kommer att bli fina där.

Men det allra viktigaste är att hundsäkra tomten. Så gissa om vi är sugna på att få komma till huset nu. Kan det vara sex veckor kvar? Vi hoppas ju på det i alla fall.