Inget internet

Annonser

Hur vi än försöker får vi ingen signal att vi har internet i vår b-box. Nätverket med tv och våra datorer har vi skapat men sedan verkar vi gå bet. I morgon ska vi till Darty och försöka få ordning på det hela. Men först måste vi till veterinären med Kuma. Han har en klo som har blivit alltför lång och gör ont då den viker sig. Jag är lite frustrerad då det var veterinären som klippte hans klor förra gången och vägrade klippa denna klo. När vi var där första gången klippte tösen i receptionen honom och det blev jättebra.

Eftersom vi inte går några långpromenader då det är så varmt ute,slits inte klorna speciellt mycket. Turbo behöver klippa sina också så det ska vi göra i morgon. Alltså blir det en tur in till Beziers direkt på morgonen.

Idag kör jag en maskin med kläder då Mr J svettats en del då han satt upp taket och lampan på toaletten. Idag ska pappershållaren monteras och sedan ett par hyllor. När Mr J skulle köpa de antrazitgrå idag så var de slut och det fanns endast ljusgrå. Han köpte två hyllor och om vi inte hittar några andra på stora Brico i morgon, så får vi sätta upp dem. Hittar vi de mörkare så ska dessa sättas upp på den andra toaletten.

Nu satt Mr J och via datorn lyckades han aktivera vår sida hos internetleverantören och voilá där kunde vi läsa att de kopplar in oss den 7/9 och det är nästa lördag. Så nu avvaktar vi tills dess. Det enda vi ska ha hjälp med nu är att aktivera de tjänster som vi vill ha och det gör de i affären.