Det tar tid

Annonser

Glada i hågen körde vi till Darty i Beziers för att köpa internet och mobiltelefon. Det sistnämnda är viktigt då man ofta måste ange telefonnummer till olika instanser.

Jag parkerar mot utgången så ser ni när jag kommer, var det sista jag hörde av Mr J innan han försvann. I Sverige tar det kanske högst 20 minuter att ordna ett abonnemang. Här är det väldigt mycket mer omständigt.

Efter två timmar började jag fundera om de tillverkade apparaterna, eller om Mr J höll på att köpa hela affären. Det var varmt och jag hade för länge sedan satt mig på förarsätet. Solen sken in på min sida och jag höll på att bränna armen på armstödet. Jag kopplade ur växeln och startade bilen. Då kunde jag ha på AC. Hundarna hade börjat flämta.

När Mr J äntligen kom ut fick jag en lång förklaring om att det var en hel del papper som skulle skrivas på och det av olika personer.

Vi körde till Castorama och där var det endast en sak som skulle köpas. Jag såg en crêpesvagn vid entrén. Det fick bli en sådan innan vi åkte hem. Eller hem blev det inte utan det var dags att köpa hundmat. Men nu är vi äntligen hemma igen.

Men innan vi ger oss i kast med allt detta blir det en öl och baguette med ost. Det är nog bäst efter dagens utfärd. Hundarna var glada och nöjda med att vi inte skulle åka mer.

Just nu pågår tekniskt arbete av Mr J som lyckats få med sig två fjärrkontroller från affären och det gäller att ta reda på vilken som är vår. De ställde in den i affären och den andra är tydligen kaputt. Jag håller mig i bakgrunden. Det är nog bäst så.

Det är varmt idag +32 och strålande sol. I morgon tänker jag inte sitta i husbilen på en parkering 🅿. Det blir en dag hemma i lugn och ro hoppas jag.

På torsdag nästa vecka är det dags att köra till Darty för att få koden till boxen. Sedan hoppas jag att vi ska kunna se på tv. Netflix ingår visst också så då kan vi se någon film och bra serie. Trevligt när det blir höst och vinter.

I morgon är det fredag.