Regntunga skyar

Annonser

Det har regnat i natt och sedan har det droppat av och till hela dagen. Vi hade lite svårt att locka med Kuma ut.

Inte intresserad

Efter att ha väntat ett tag så fick jag puffa på honom så han förstod att det var dags. Han var måttligt road då det var vått i gräset.

Äntligen kunde jag byta lakan i sängen. Tvätta gör jag i morgon då det ska bli sol och flera grader varmare än dagens +16. Vill gärna hänga dem ute.

JR tog ut hundarna för borstning innan vi gjorde rent golven. Kuma tröttnar efter ett tag och vill gå in. Men om han försöker att smyga iväg så vet han att JR hinner stoppa honom. Så den nya taktiken är att stå blickstill för att i rätt ögonblick rusa in. Så det gjorde han idag och sedan låg han och blängde på JR.

Fönstertittare

Nu är himlen svart på ena sidan av huset och lite ljusgrå på andra sidan. Undrar vilken sida som kommer att vinna? Turbo har lagt ner utomhusaktiviteterna för idag.

Slappardag

Jag kan berätta att maten var god igår. JR var inte så förtjust i bläckfisken så den köper han inte fler gånger. Men allt det andra var mycket gott. Det blir en middag idag med, så det blir en billig middag totalt.

Resten av dagen ska jag läsa och JR tittar på en dokumentär om den sista astrounaten som landade på månen. Ett av hans favoritämnen.