Det har väl inte undgått någon om vad som hänt

Annonser

Men jag kan inte låta bli att göra ett inlägg om det. Här kan vi verkligen se vad en tsunami är för något och vilka krafter det handlar om. Denna hade 8,8 på richterskalan, vilket man kan jämföra med den år 2004 i Indonesien som hade 9,4. På bara några minuter har vågen ödelagt stora landmassor. Hitills har man räknat till 300 st omkomna men sedan saknas många fler, och vad som hänt dem vet man inte.

http://nyheter.se.msn.com/artikel.aspx?cp-documentid=156437606

Jag blir så glad när jag läser sådant här

Annonser

De två tjejerna ska ha en eloge för att de tar upp detta. I en värld där man ska vara supersmal och unga tjejer bantar sig sjuka, fettsuger sig när de bara är 18-20 år gamla. Idealen måste förändras och vi måste få vara olika, vare sig det gäller storlekar eller något annat.http://www.aftonbladet.se/wendela/article8693744.ab

Så mer av detta säger jag bara. Sunda söta tjejer är ju så mycket finare att titta på.  Eller vad tycker ni?

Blir man lyckligare av ingrepp?

Annonser

Sitter just nu och tittar på programmet efter tio, där man pratar om ingrepp. Hur svårt det är att sätta stopp när man väl har börjat. När blir man nöjd? Det verkar som att den som börjat, hela tiden hittar mer och mer som man vill åtgärda. Detta med att spruta in botox i ansiktet, är ju inte klokt tycker jag. Det blir ett beroende som man inte kan vara utan. Jag förstår inte hur man vill ha läppar som ser så groteskt stora ut. Kvinnorna ser ju ut som miss Piggy.

Jag tror att det är olyckliga människor som försöker se vackra ut på utsidan, när de egentligen mår dåligt på insidan. I programmet berättar Kayo om hur mammor kommer med sina 14-åriga döttrar för att göra brasilianska vaxningar. Vad ska en så ung tös med det att göra? Herreminje, det är ju bara barn! Jag blir upprörd av sånt. Nästa blir väl att 8-åringar ska börja fixa till sig.

Ska vi bara bli snygga skal, utan någon som helst insida? Jag hade en arbetskamrat som var ganska kraftig. Hon klädde sig jättesnyggt och hade en härlig personlighet, varm och glad. När det var någon som kommenterade hennes vikt, kom jag på mig att jag inte ens hade reflekterat över att hon var lite mullig. Man tänkte aldrig på det, för insidan var så vacker. Det fanns absolut ingenting man ville ändra på hos henne. Så som hon vill jag vara, inte som en söt barbiedocka utan insida.

Är demokratirörelsen på väg mot öst?

Annonser

Läste nu i morse att Dalai Lama ska sluta vara politisk överhuvud och endast verka i andliga frågor. Så man frågar sig om den rörelse som nu drar genom arabländerna, nu är på väg österut. Kina är skeptiska och med sitt tidigare agerande har man visat hur rädd man är för Dalai Lamas inflytande över det tibetanska folket. http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8692093.ab
Vi får inte glömma bort Tibet som ju är ockuperat av Kina och i många år kämpat för sin självständighet. Jag hoppas att den nya premiärministern i exilregeringen ska kunna få till en dialog med Peking, så att förtrycket av folket lättar.