Man blir så besviken

Annonser

Varje gång det är allsång på skansen slutar programmet så tidigt. Sedan tar webben vid. Det är många som tittar och inte har data eller vill växla till den. Man vill se ett program på tv punkt slut.
När man nu har alla artister där, publik och plats, varför inte fortsätta en halvtimme till? Det känns så fjuttigt tycker jag.

Därför gillar jag Lottas program från Liseberg bättre. Där får man ett helt program och är nöjd när det slutar.

Så det känns lite som att man snuvad på konfekten ikväll.
Får se om jag tittar mer på det. Ska i alla fall kolla upp vilka artister som ska vara med, för bananen ikväll var ett riktigt bottennapp.

I morgon är en ny dag och med nya positiva upplevelser.

Sommaren innebär många förväntningar

Annonser

Det första man förväntar sig är att det ska vara fint väder och varmt ute. Vi har ett mycket varierande väder i Sverige och ibland grusas alla förväntning om att få en lugn semester totalt. Föräldrarna i barnfamiljer vill ha en lugn semester, där barnen roar sig själva med bad och vattenlekar. När det inte blir som de önskar, måste de engagera sig och hitta på annat för att barnen ska trivas. Den lugna sköna semestern blir istället stressig och ofta avlöser bråken varandra. Inte undra på att det blir många skilsmässor just efter semestern. Man ska umgås på trånga utrymmen, vilket man inte är van vid. Hemma i vardagen har alla sina egna ytor och intressen som gör att man inte stöter ihop på samma sätt.

Man upptäcker sidor hos partnern och barnen som man inte vetat om. Denna söta lilla pojke eller flicka, är ett elakt litet troll. Partnern en egoist som inte bryr sig alls om någon annan än sig själv. När vädret är soligt och vackert märks det inte lika mycket, som när det regnar och är kallt. Alla längtar hem och väl hemma kommer funderingarna på att kanske leva på ett annat sätt.

Mångas liv kommer att förändras denna sommar och detta visar sig efter semestern.

Vi har haft flera semestrar i Sverige med regn och eftersom vi har tagit med det i vår planering, har vi planerat in det. Visserligen har det inte blivit lika vilsamt som om man kunnat slappa i solen, men det har ändå gett något. Med vår husbil har vädret inte kunnat förstöra semestern. Då det varit kallt och regnigt, har vi rullat på och upptäckt landet. Då det kommit en fin dag så har vi stannat och njutit av det. Eftersom vi trivs med närheten i en husbil så har semestrarna snarare gjort att kärleken blivit starkare.

Detta år ska vi inte ut på någon längre resa eftersom jag är i starten av mitt företag. Lite tråkigt men små korta resor ska det ändå bli. Vi tar igen det ett annat år. Jag tror att det viktigaste med semestern är att innan man bestämmer för vad man ska göra eller hur, så ska alla vara med och diskutera. Vill alla bo i husvagn/husbil, eller åka på charter kanske? Har man olika intressen bör man räkna in det i semestern och eventuellt dela upp den så alla får sin vilja igenom. Tänk på att det finns ett liv efter också.

Sänk förväntningarna på allt och ta vara på den lediga tiden oavsett vädret.