Livet är så mycket före och efter

Annonser

Innan man slog på tv:n denna morgon var allt som vanligt. Jag gjorde min yoga och kroppen var så stel idag. Sedan tog jag en dusch och lyssnade på det som sändes. Något tråkigt lekprogram som jag inte tänkte se på. Satte mig i biblioteket och zappade till svt2 och stannade upp i allt jag tänkte och skulle göra. Självmordsbombare hade utlöst bomber i Bryssel. Efter det var dagen sig inte lik en vanlig dag längre.

Jag och många andra runt om i Europa ser bilderna från dådet och fattar ingenting. De som bor i Bryssel och de som var på platserna för detta, hade nog gärna skruvat tillbaka klockan till tiden före. Vi är tillbaka till tiden för händelserna i Paris för några månader sedan. Ännu en gång har några fanatiker förstört livet för så många människor.

En sorgens dag i Europa

Annonser

Så tackar terroristerna oss för att vi öppnade våra hjärtan för flyktingar.
Som jag var rädd för har de utgett sig för att vara flyktingar och gömt sig bland de som verkligen är det.

Det kanske är en medveten taktik att våldföra sig på syrianer och andra muslimer. De startar en flyktingvåg av oerhörda mått och kan på så sätt ta sig in i Europa.
Terroristerna har ju verkligen visat att de inte bryr sig om att människor får sätta livet till. Nu vill de flytta kriget hit för att slippa bomber.

Detta som händer nu känns mycket oroande och enligt min mening bör Sverige gå med i Nato så fort som möjligt.