20 cm till

Annonser

Ännu mer snö och det har snöat hela natten och förmiddagen. 

Syns inte ett dugg att överhänget rasade ner igår. Nu har vi ett nytt fint extra tak. Våra krukor är helt täckta av snö. En granne som har två jackrussel var ute på garageuppfarten och rastade dem. De hade nog försvunnit i snön annars. På fyra dagar har vi fått över en halv meter snö och ingen postbil har kommit förbi. Vi skulle fått tömt ena soptunnan i onsdags, men sopbilen lyser med sin frånvaro.

Vi har pyjamas på Mackan och värme inne i bilen. Därav de istappar som bildats. Det är lite varmare ute ca -3.

Våra tre hundar är stora och går fortfarande fria i snön. Det var full fart på morgonen och nu har de lärt sig att krafsa bort snö så de kan göra toalett.

Men som sagt Kuma är måttligt road, även om han fallit till föga och accepterat snön.

Full fart i snön. De får ordentligt med motion.

Mr J kastade snöbollar en stund innan det var dags att gå in.

Det var två som verkligen gav sig hän och kastade sig efter snöbollarna. Glada hundar kom in efter morgonpasset i trädgården. Turbo sitter och tittar förundrat på när det snöar utanför. Skolorna är stängda då det inte går några skolbussar. Vi har tappat en del tv-kanaler som sänds via parabol. Troligtvis för mycket snö på dem. Eftersom det blåser rätt kraftigt är det kanske inte så smart att kliva ut på något tak just nu. Men vi klarar oss ändå. Ser några avsnitt av ”House of Cards” på kvällarna istället. Men tycker att den serien är lite överreklamerad. Den är sådär enligt både Mr J och mig.