Liite töväder

Annonser

Jag är försiktigt positiv till att våren ska vara på väg. För det första fick vi post efter en hel vecka utan. Soptunnan blev tömd i söndagsmorse. Att man kan bli glad för så vanliga ting? Annars har färgen varit grå idag som så många av hösten och vinterns dagar. Men våra hundar har livat upp stämningen. De pratar och kelar med oss och varandra. Så roligt att Turbo funnit sin plats i flocken och att grabbarna tycker om henne. Det är alltid en tillvänjningsperiod när man tillför en ny medlem.

Unkas busar med henne utomhus och Kuma inomhus, så hon har fullt upp. Inte ofta hon leker med sina pandor nuförtiden. Det är roligare att leka med brorsorna.

Vi har faktiskt inte gjort många slängar idag mer än att vara med hundarna och umgåtts. Vi har ju en del planer och nu bollar vi idéer fram och tillbaka. Finslipar alltihop. Det kliar i fingrarna att komma igång med trädgårdsarbetet och fortsätta rensa i skåp och lådor. Så nu ska huset inte bara bli rent när vi städar utan det ska också bli luftigare. Eftersom jag haft eget företag ska även en hel del kontorsmaterial rensas bort.

Just nu behöver vi ha det luftigt i garaget då det används som en stor hall av oss och hundarna. Så skönt att kunna ta av dem kopplen och kunna torka av tassarna då det behövs, utan att trängas. Vi tänker även sälja saker som vi inte behöver mer. Kanske någon annan som har användning för dem. En soffa vi sparade ifall H skulle behöva den, ska avyttras nu till våren. Det gör att vi få mer plats i dressingroom.

Det är de första planerna vi har och sedan kommer resten. Men det kommer jag att berätta om efterhand vi tar tag i dem. Jag kan avslöja att det kommer att hända massor.