Töväder

Annonser

Nu töar det ordentligt och det behövs , då det är mycket snö som ska bort. Det flyter överallt och eftersom det duggregnar är vår gräsmatta sumpig. Kuma bröt en klo i den hårda snön som var och idag har vi låtit veterinären titta på den i samband med att han fick sina vacciner. Får köra rimadyl ett tag nu så det inte blir inflammerat.

Kuma höll sig på det gräs som kommit fram och slapp halka runt på isen.

Turbo flyger över gräsmattan och så är det ju när man är ung och energisk. Jag höll mig inomhus för säkerhets skull. Har ramlat färdigt i mitt liv. Vi ville inte gå någon längre sträcka med Kuma innan han varit hos veterinären. 

Snart ingen snö eller is kvar i trädgården. Hoppas det torkar upp fort så hundarna kan vara där utan att bli leriga. Mr J köpte ett nytt armbandsur till farmor igår och det visade sig att batteriet tydligen inte fungerar. Därför tänkte han byta det idag då han var med Kuma. Irriterande att de hade lunchstängt och nu är han tvungen att åka senare.

Farmor fyller 93 år idag och därför ville vi ha en liten present med. Mr J har köpt tårtor som hon kan bjuda alla boende på idag. Hon har pratat om sin födelsedag sedan en månad tillbaka. En stor händelse i en gammal människas liv.

Hoppas dessa bilder är de sista med snö på, som jag publicerar.