Solen jag säger bara solen

Annonser

Nu älskar man solen och värmen den avger. Vi satt ute en stund idag och det var så skönt. Men nu ikväll kom JR in efter att ha rastat hundarna och berättade att det snöar!!!! Vaaaa? Inte för att det ligger kvar då det är plusgrader men jag vill inte ens titta på eländet. Som en mardröm.

Full fart på gatan och nu har de fått upp stora hål för att arbeta i. Men el och vatten har vi haft hela dagen så vårat har de inte stängt av. Skönt.

Sedan har de hållit på borta vid bombhuset eller rättare sagt på andra sidan och vad de sysslat med där vete tusan. Men det ska bli intressant att se vad det blir av det hela. Tur vi inte bor i bombhuset. Ja vi kallar det så för ena halvan av huset har ett stort hål som vi fantiserar att det uppkommit under andra världskriget av tyskar. Den andra halvan är mer upprustad och där bor en familj. Vilket oväsen de måsta vakna till nu. Först det på gatan och sedan det på gården innanför.

På eftermiddagen gömde sig solen och det blev med ens så kyligt. Kan ni tro att det regnade när jag tog ut hundarna vid halv nio? Jodå, och Lino är gjord av socker så han kissade på husknuten och vände in sedan. Turbo rusade ut och såg helt chockad ut och sedan gjorde hon sitt och rusade in. Jag hade inte beställt detta väder men vad gör man när hundarna tittar anklagande på en? Jag kramade och kelade med dem extra mycket efteråt. JR tände i spisen och vi fick en mysig sprakande eld så hundarna somnade direkt.

Men nu sover vi bort vädret för idag har vi verkligen haft en fin dag och hundarna låg i solen och myste. Vi tar vara på varje dag och vad den kan ge. Livet lever man alla dagar. I morgon är det fredag och et är ju bra det med.