Lite molnigt men vad gör det

Annonser

Vi sover länge nu efter att sommartiden har börjat, men det tar ett tag innan vi är i fas verkar det som. Jag stoppade kläder i tvättmaskinen och de får väl hänga i dressingroom och torka. Vi satt ute ett tag och vaknade vilket är så skönt.

JR hade som projekt idag och det var vår veckohandling. Så efter en sen frukost eller kanske ska vi kalla det brunch gav han sig iväg. Jag och hundarna hade en dag med väntan, fast jag sysslade med lite olika saker.

Det ar blåst lite under dagen och mina ögon tårades vill jag lova, men solen kom fram efter en molnig förmiddag. Ser ut över min fina trädgård på baksidan men vänta bara den kommer att vara fulla av blommor snart. Jag ska ju så fröer lite här och var snart.

Hundarna älskar vädret just nu då det inte är för varmt utan de orkar springa runt en del. Vi borde förresten tacka vår granne Eli som pratade med en vår närmaste granne som har fört ett djävla liv på morgnarna med dagis i trädgården och deras hund som skällt tidigt på morgonen och väckt oss. Nu har vi haft tyst två morgnar i rad och vi är mycket utsövda.

Ja, jag råkade överhöra samtalet för tre dagar sedan och det verkar ha gjort resultat. Tack Eli ! Jag tror att hans fru inte mår så bra och sover väldigt mycket. Tydligt är att att de också blivit störda.

Nu tar vi helg och njuter av vädret tycker jag.