Dansar bozanova ut på trädäcket idag

Annonser

Jädrar vilket fint väder vi har fått. Man blir så glad och och det spritter i gammelbenen. Bara att placera sig ute innan frukosten och jag var på ett lite stingsligt humör då jag blev väckt av grannens dagis. Men blev på bra humör när solen fått värma min gammelkropp. När grannen märkte att vi var ute blev de tystare och det var skönt men jag vill vakna av mig själv så jag var lite putt ändå. Petitesser och inget jag vill älta om en hel dag.

En underbar dag att sitta ute i och läsa tidningar. Vi har fått en lokaltidning som berättade att i Narbonne har man satt in elcyklar med sex sitsar för barn som inte har alltför lång väg till skolan. En vuxen handhar cykeln och så trampar alla barn. Vilken bra idé tycker jag.

JR har fortsatt med att göra klar spisen och den blir så fin. Jag ska fota den när den är helt klar. Vi behöver lite mer material innan den är klar. Jag pysslade om mina rosor och strödde nytt kaffe på nästa ros.

Shortsväder idag och i morgon ska det bli ännu varmare så vi får se om det blir klänning då eller? Kanske måste jag ta fram våra små fläktar ? Vi får se hur det blir med det. Fredag och det är ju trevligt för JR ska göra våra inköp då.