Idag hämtade vi H

Annonser

Typiskt så vaknade jag tre minuter innan alarmet. Jag har alltid varit sån och det är likadant nu. Så det var bara att stiga upp och släppa ut hundarna för att sedan väcka JR. Eftersom vi steg upp i god tid före avresan till flygplatsen tog vi det lugnt. Drack var sin juice och packade i ordning väskan med matsäcken till oss och hundarna.

Vi var lite tidigare än beräknat men det är ju bra att ha lite tid om det blir köer eller annat som stoppar upp färden. Men vi hade just inget som sinkade oss utom ett litet brobygge.

Långt där borta skymtar Medelhavet och närmare än så kommer vi inte då vi kör på A9. Men det är en bra väg som gör att vi snabbt kommer fram dit vis ska.

Där borta skymtar flygledartornet och det är dit vi ska. Vi har ett plan att passa nämligen.

Dags att svänga och köra mot flygplatsen. Den lilla kö vi hamnade i vid brobygget sinkade oss inte nämnvärt och vi hade gott om tid på oss.

Vi körde förbi planet som aldrig kommer att lyfta och bara står där som ett minne från tidigare resor och det är lite sorgligt.

Vi var framme vid vår plats och kunde rasta hundarna, samt äta vår medhavda kost. Det satt väldigt bra och vi mådde bättre. Efter det gick JR bort till terminalen och hämtade H som landat precis då han kom. Så den väntan blev inte lång. H åt sin matsäck under färden och konstigt nog tycker jag alltid att det går fortare att köra hem än bort.

Resan hem gick smärtfritt och vi hade inga stopp alls och det var skönt. Så resan hem förflöt som den skulle.

H är hemma hos oss igen och nu blir det en hel del gjort i trädgården för detta är en kille som verkligen vill ha något att göra hela tiden. Att jag sedan försöker tala om för honom att han är här på semester biter inte särskilt hårt. Men JR är tacksam för all hjälp. Så innan vi gick in för dagen var uppfarten rengjord på ogräs och även rabatten vid oleandrarna. Det blev så fint. Men sedan blev det lite vila och en film som H valde.