Både EU och USA kräver Assads avgång

Annonser

Nu sätts pressen på Assad och han har inte längre något stöd från vare sig USA eller EU. Att terroristen i Syrien ska kunna fortsätta verkar ganska omöjligt med dessa krav. Han har försökt hålla sig kvar med näbbar och klor men nu är det kört.

Kanske blir det någon ändring för folket i Syrien tillslut. De har kämpat och förlorat många människor i sin kamp för att få demokrati i landet under en så lång tid. jag hoppas de får välja vilket styre de vill ha vad det än nu kan bli.

Vad de än väljer för styre så får vi acceptera det. Folket har kämpat för sin frihet och det måste vi respektera.

Nu har vi häftiga diskussioner och det är bra

Annonser

Vad är bra för oss och vad klarar vi av ekonomiskt? Men visst kan Maccan bli ett lyft för oss då Pärlan börjar bli gammal. Jag tror vi kommer att byta om det fungerar. Men nu gäller det att städa Pärlan ordentligt och sen ska vi visa upp henne i morgon eftermiddag. Lite trist är det att lämna bort en sådan bil efter flera år tillsammans. Men som jag kände denna semester så börjar hon bli lite gammal och saker och ting fungerar inte riktigt som de ska.

En del skulle nog anse att vi är idioter som byter ut ett fungernade koncept men eftersom vi är nyfikna och vill upptäcka nya saker så är det som vi är. Skillnad gör en hel del och måste finnas. Alla kan inte vara exakt lika. Vi tittade in i en husvagn av märket Hobby som vi hade tidigare och visst var golvytan enorm och den var jättefin. Men vi vill inte åka runt på campingar med en husbil så det är tyvärr inget för oss. Så länge vi orkar kommer vi att luffa runt på vägarna i Europa och uppleva nya saker. När vi inte orkar det så kommer vi att sälja huset och köpa en större husbil som vi bor i på vintrarana i Spanien. Ett litet hus här i Sverige och en husbil i sydligare breddgrader blir perfekt för oss.

Nu har jag luftat mina tankar angående husbil och Maccan så nu får vi se hur det blir. Pärlan kanske hänger med en säsong till.

Man skulle haft aktier i damtidningsbranschen

Annonser

Nu när det snart kommer en Bernakotte till världen och ett uppsving för damtidningarna. Tänk vad Svensk Damtidning måste ha jublat efter gårdagens nyhet. Hur mycket ska de inte hitta att skriva om Victoria och Daniel nu då. Hur hennes mage växer och varje tillfälle hon åker på kontroll till läkaren. Tidningarna kommer att ösa ur sig både sanningar och osanningar under hela graviditeten.

Aftonbladet har hur många artiklar som helst nu och även om detta lilla frö ska bli regent. Hur det kommer att se ut vid den tiden kan vi bara spekulera om och det anser i allafall jag som löjligt. Sen spelar det väl ingen roll idag vad som blir då detta frö är mogen för att arbeta. Jag kan inte se det som speciellt värdefullt med president då en sådan kostar mer för staten än vad kungahuset gör. En president ska också ha viss bestämmanderätt vilket urholkar regeringen. Så vinsten med att ändra ser jag inte idag i allafall.

 

Tog en avstickare

Annonser

Körde in på en annan firma med andra märken på väg hem.
Priserna får nackhåren att resa sig, men inredningsmässigt kunde inte jag se var de 100.000 kronorna fanns som gör att de är dyrare.

Nu vet vi ändå att den planlösningen vi tänkt oss är den som är den mest populära.
För en husbil är en investering som inte förlorar i värde särskilt mycket med åren.

En liten påminnelse

Annonser

Tog snabbt ett foto på den husbil vi för närvarande äger. Den är inte lika vågig som bilden visar, utan jag fotade en katalog och då blev den såhär.

Men bara en liten vink om vad vi har. Jag tar kort på de vi ska titta på. Det är alltså en Hobby vi har och nu ska vi titta på McLuie. När vi skulle köpa husbil förra gången tittade vi även på detta märke, men det var så okänt för oss i Sverige så vi ville inte köpa ett uddamärke.

Efter att ha varit ute i Europa flera gånger har vi sett massor av dem och den vi har är sällsynt. Så vi har skrattat och sagt att det är konstigt att så många köper detta uddamärke. När det är våran som är det.

Återkommer när vi är där.

Idag är mannen ledig

Annonser

Han har mer semester att ta ut så då är det lämpligt att mjukstarta och vara ledig ett par dagar.
Så idag ska vi åka och titta på husbilar. Vi är nöjda med den vi har men den närmar sig sex år och då brukar man byta.
Men för att hitta rätt så måste vi åka och titta. Det är känslan man får när man kliver in i husbilen som avgör om det är rätt.

Den perfekta husbilen finns inte, då får man bygga den själv.
Men det finns några som passar vår flock och det är de vi vill se fysiskt på.
Sen är det priset eftersom det är en ny vi vill ha så är det en del pengar det rör sig om.

Jag tar kort och låter er följa med på titten så nu är det snabb dusch och sedan iväg.