Varför för män så mycket liv?

Annonser

När jag har ett projekt så är det ofta väldigt tyst. Då menar jag att mina projekt inte innefattar maskiner som väsnas.
Men när män har ett projekt är det ett djäkla liv. De ska ha minst en maskin igång som får öronen att vilja stänga igen totalt. Det är så allt i huvudet vibrerar.
Efteråt fortsätter det att ringa i öronen fler minuter.

Mannen slipade fogarna i golvkaklet idag. Då var det vinkelslip (tror jag) och efter påtryckning från mig dammsugare. Hundarna fällde ned öronen och lade sig långt bort från oväsendet.
Tur att jag tänk städa idag för köket fick jag torka två gånger, med ringande öron.
Slipdamm är inte roligt. Min tandborste stod på laddning på köksbänken.
Den kommer jag att skölja väldigt noggrannt innan den ska användas igen. Annars har jag väl ingen emalj kvar.

Finns det öronproppar till hundar? Det kan de behöva inför nästa projekt. Inte för att jag vet vad det blir, men det kommer säkert innefatta någon maskin.

Återanvändning av en brunn

Annonser

Vi har haft denna i uterummet i snart 10 år och nu läcker den som ett såll. Då vi köpt en ny med 3 baljor som tål vatten fick denna stå under bigaråträdet. Men den så så ledsen ut att mannen köpte lite växter som jag planterat i den. Lavendel som luktar så gott och en vit blomma som lyser upp det hela. På toppen ett vinrött gräs. Jag tyckte det blev väldigt fint och nu ser brunnen gladare ut.

Dagens begivenheter

Annonser

Köpte nya krukor till mitt gräs som jag har i uterummet. Nu ska de få lite mer utrymme precis som de andra. Fick inte tag i samma krukor men färgen är svart så det kommer att bli jättefint. Himlen är grå men värmen finns ute och det är riktigt skönt.