Inte så roligt

Annonser

Huvudkontoret har uppdaterat vårat dataprogram och det var dags att installera det. Men med den oturen jag verkar ha så gick det inte alls. Lite panik har jag då jag behöver skriva in en massa tidrapporter. Mina veteraner ska ha sin lön och jag ha betalt för mina uppdrag. Nåväl efter mycket krångel har jag mailat supporten för programmet och nu står mitt hopp till att de kan lösa problemet åt mig. Kan jag ha förlorat någon viktig komponent för att installera vårat dataprogram? Vad vet lilla jag?

Nu släpper jag detta tills supporten hör av sig.

Jag hoppas min hjärna släpper ut mitt lösenord till hotmail inatt. Det måste ju finnas i min dokumentbank någonstans. Det hade varit roligt att vakna mitt i natten och plötsligt komma på vad det är. Det är mitt enda hopp där just nu. Men nu kom jag på att det kanske går att byta lösenord i mobilen och på så sätt få tillgång till det på datan. Jag kommer nog på det tillslut.

Kvällen är här och jag ska bara koppla av med mannen och hundarna.

wpid-IMAG0333.jpg

Behöver tips

Annonser

Som jag berättat slutade min data att fungera ordentligt och jag har hållit på med att ordna upp allt sedan dess. Nu fungerar den bra förutom att jag inte kommer åt mitt hotmailkonto. Har försökt med att få en kod för att återställa det men de verkar inte godta mina uppgifter. Jag har hotmail på min mobil och den fungerar utmärkt. Men lösenordet kan jag inte få fram där då det bara är punkter.

Jag brukar spara mina lösenord på papper, men kan inte hitta det någonstans. Om någon som läser detta, vet hur jag ska göra så är jag tacksam för alla tips.