Fortfarande halt

Annonser

Temperaturen inatt gick ner till +-0 och det var isigt ute i morse. Mr J tog broddarna på och gick med hundarna deras morgonturer. Jag stannade hemma i trädgården och började med att ge fåglarna mat.

Med lysande ögon satt killarna och väntade på sin tur. Skämt åsido så riktade jag nog mobilen galet och hade glömt ta bort blixten. Men jag tar med den ändå för såhär satt de och väntade i flera minuter. Men först var de ute och gjorde sin första toalett.

Sen kom Turbo hem och då blev det full fart i trädgården. Vi lekte med tennisbollen och hon sprang runt med både boll och utan boll. Lite svårt för mig att hänga med. Snömögel kvar i gräset och hon blev inte smutsig då det var lite fruset.

Hon blöder lite grann fortfarande tösen, men killarna verkar inte bry sig. Skönt för oss förstås. Idag har vi inga måsten annat än lite datagrejor, som inte tar så stor tid. Jag har ingen tvätt att ta hand om och det är skönt.

Vi har börjat kolla våra finanser då frihetens timme närmar sig. Mr J kollar sina fonder och i Mars blir han friherre. Jag kommer strax efter i Maj detta år. Vi tackar för oss och säger att nu är det slutjobbat för vår del. Vid 62 passar det oss väldigt bra. Det är första kapitlet på vårat nya liv.

Vi går in i en ny fas och det är mycket spännande som kommer att ske. Jag vill inte avslöja allt nu utan den som läser min blogg kommer att få veta det i sinom tid. Först ska vi ta oss genom dessa vintermånader som återstår. Bara snön smälter bort.

Man ska inte skynda på livet, det rullar på ändå.