Vår vardag

Annonser

Denna så kallade vinter tycks bli en lååång evig höst. Dags för dimma,duggregn och lera igen då. Men vi fick ändå trevliga rundor med hundarna. Tog inte någon bild då vädret inte gav några fina vyer. Fick ingen inspiration .

Vet inte vad som hänt med tv-programmen , men de är inte heller speciellt inspirerande. Något enstaka tittar vi på. Därför har vi tagit fram ”The West Wing” igen och det är nog fjärde gången vi tittar på den. Den är så välskriven och varje gång upptäcker jag nya saker i den. Just nu är den intressant då Trump sitter i stolen bakom skrivbordet i Ovala rummet.

Kan verkligen rekommendera serien som heter Vita huset på svenska. Jag har lärt mig mycket om hur det fungerar i USA.

Vi har tagit det ganska lugnt idag. Jag kan berätta om hur vår dag brukar vara. Vid nio väcks vi oftast av Turbo som hoppar med framtassarna på någon av oss tvåbenta. Sedan får man en puss på näsan av henne. Då vaknar Kuma som börjar prata och ställer sig vid min sida av sängen. En stund med kel, då Unkas kommer upp i sängen och brummar.

Sedan börjar morgongymnastiken med Kuma och Turbo på runda mattan.

Dags för oss att stiga upp och göra oss klara för första hundturen för dagen. I rask takt går vi ca 3 km, då hundarna gör sina toaletter och läser morgontidningen. Frukost när vi kommer hem. Sedan däckar hundarna när vi duschar och småpysslar med tvätt och annat. Dags för en stund vid datorerna och planering av måsten.

Hundarna börjar vakna och nu ska de ut på långrundan som är på ca 5 km eller längre beroende på väder och humör hos hundarna. Hemkomst och nu blir det fika. Det vill säga äggmackor för oss tvåbenta och korv för hundarna. Lite kel småprat och kanske en stunds lek om humöret är på topp. Middagsdags vid fem för hundarna och bus i trädgården med följande toalettbestyr.

Nu kan vi tvåbenta förbereda vår middag och sedan följer en kväll med soffhäng och kel med hundarna.

I stort sett är det så våra dagar förflyter under den så kallade vintern. Men om snön kommer blir det massor av bus i trädgården. Vi får väl se vad vädergudarna vill.