Mindre rolig kväll

Annonser

Min pappa ringde nyss och berättade att hans syster, min faster dött. Hon var visserligen rätt gammal, 97 år. Men det känns ändå konstigt. Hon har ju alltid funnits där och av någon konstig anledning har man inte ens funderat på att hon kunde dö.
Pappa var rätt skakad och det måste kännas hårt när ens syskon försvinner. Nu har han en bror som är äldre än honom och kanske känner han att det kan vara hans tur snart.
Jag vill bara krama om pappa och säga att jag älskar honom.

Det är aldrig lätt när döden kommer så nära.

Dessa förbaskade virusar

Annonser

En av mina veteraner har fått ett av dessa virusar som alltid florerar kring årsskiftet och gör att folk blir sängliggande. Säkert något liknande som jag dragits med i flera veckor.
Jag har lyckats få in ersättare och bestämde mig för att ta in de som inte haft något uppdrag tidigare. De tyckte att det var jätteroligt att få komma ut. Nu får jag en chans att prova hur det går för dem och även höra vad de tyckte. Så det blir kanske något väldigt bra av detta.

Något annat som är roligt är att lokaltidningen har publicerat en artikel, där en av mina veteraner intervjuats. Detta gjordes i november förra åter och kom med o tidningen idag. Vilket är väldigt bra såhär i början på året.

En bra arbetsdag med andra ord.

Vilken låt inledde ditt nya år?

Annonser

Jag kommer inte ihåg vad vi spelade när nyårsklockorna ringde in det nya året, för jag satt med en av våra hundar och lugnade den. Det gick ju bra och Nellie slutade att gny då hon slapp se raketerna. Vi hade musik på för att dränka allt smällande, men jag kan inte komma på vad vi spelade. Kristian och hans vänner kommer nog alltid förknippa den låt de spelade just denna nyårsafton, med honom. En passande låt som tyvärr är sann.

http://ikroppenmin.blogspot.se/2013/01/en-av-oss-kommer-do-ung.html

 

 

 

Nyhetstorka ?

Annonser

Man ser i dagspressen att det är lite nyhetstorka. Nu tar de fram gammal skåpmat, som att 60% av svenska folket anser att kungen bör avgå till förmån för Victoria. Att förtroendet för Madeleine är lågt.
Detta har vi läst om tidigare och är ju inte några nyheter.
Beror denna gamla skåpmat på att journalisterna varit lediga och inte orkar få fram nyheter?
Inte undra på att det går utför med tidningsbranchen. Vi får riktiga nyheter via twitter och andra sajter.
Synd att det ska bli så.

Vi har slutat köpa papperstidningen här hemma, först bara på vardagarna, eftersom vi inte hinner läsa den då. Nu även på helgerna efter att tidningsbudet slutat leverera den till vår brevlåda.
Kanske orsakar detta att någon journalist får sluta, men varför betala för något man inte får. För oss är det ingen förlust att slippa läsa gamla artiklar som är lite omskrivna.
Nu väljer vi själva det vi vill läsa och slipper bli irriterade på morgnarna.