Mätt och belåten

Annonser

Efter att ha ätit en underbart god köttgryta är jag som i ett saligt rus. När köttet nästan delar på sig själv utan att man behövt skära, då är grytan perfekt enligt mig.
Nu ska vi sätta oss i soffan och bara slappa till en god kopp kaffe.
Ett bra avslut på helgen och en bra början på den nya veckan.

Avkopplande söndag

Annonser

Vi har sovit ut idag och varit ute med hundarna i det fina vädret. Eftersom vi inte fick någon tidning idag, gick vi förbi ica och köpte en sydsvenskan. Väl hemma blev det en god brunch och sedan lite ångbastu efter det. Två bokhyllor i kontoret är färdiglackade och torra, så jag har fyllt dem med böcker igen. Ska ta en bild när den sista hyllan är klar och allt är på plats. Jag har fått ett riktigt snyggt kontor och en plats där jag trivs väldigt bra på. Nu ska jag strax leta efter nya gardiner till fönstren för att få till den riktiga känslan som vi eftersträvar.

Jag ska även göra något mindre roligt och det är att beställa blommor till min fasters begravning. Den äger rum på fredag veckan som kommer och tyvärr kan vi inte åka upp dit. Men jag tänker tända ett ljus klockan tio då begravningen äger rum. Den gamla damen blev ju 97 år, vilket är aktningsvärt. Uppnår man den åldern så ska man vara glad. Min far är ledsen över att hon är borta och nu är de bara tre bröder kvar i familjen. Dags att ordna med leveransen då.