Dagens värv avslutat

Annonser

Då har jag avslutat dagens arbete och börjat göra offerter på uppdrag som jag hoppas få. En ny veteran är inskriven och ännu en ska skrivas in i morgon. Men eftersom jag har ett digert cv så ska jag först scanna in det för att få in det på veteranen. En givande dag och ännu ett steg framåt i mitt arbete. Det fortsätter bra och det gäller att hålla i samma tempo med uppdrag och annat. Detta ska bli mitt genombrottsår har jag bestämt mig för.

Fick även ett nytt starkt nässpray så jag hoppas eliminerat risken för bihåleinflammation som var på gång. Hade ett konstigt tryck i huvudet och totalstopp i näsan tidigare idag. Allt känns bättre just nu.

Smuttar på ett glas rosè och har en bit brieost till det. Mannen har serverat mig en lite förrätt. Senare blir det lax i ugn med god sås och grönsaker till det. Visst är jag bortskämd? Sedan jag introducerade köket för mannen har mitt liv blivit rena rama lyxen. Så lär era partners att laga mat och få dem att inse hur roligt det är. Det gör livet lättare och bättre, jag lovar.

Ojdå, det blev vinter igen

Annonser

Det snöar hela tiden och har väl kommit ca 5 cm under natten. Känns lite konstigt efter att ha haft nästan vår ett tag. Men tro inte att jag klagar för det gör jag absolut inte trots att jag inte är förtjust i snö. Det är bättre att snön kommer nu än senare när man verkligen längtar efter våren. Men min virusförkylning blir nästan bara värre nu då det har blivit kallare igen.

Har ett möte om ca en halvtimme och har precis förberett allt inför det. Sopade trappen vid entrèn efter hundrastningen i morse, men jag undrar om det syns nu. Vill ju inte att besökare ska behöva pulsa i snö när de kommer hit. Men nu snöar det rikligt och jag misstänker att det ligger någon centimeter på trappan just nu. Får väl sopa senare idag med efter nästa sväng med hundarna, annars blir det skottning när det väl slutat snöa. Tur att jag slipper åka utanför byn idag, för det hade inte varit speciellt roligt i detta väder. En av mina veteraner ringde nyss och vi hade ett trevligt samtal. Det är en av de damer som har lite högre utbildning och som jag vill försöka få ut i arbete så fort som möjligt.

Det är andra veckan jag är med i programmet som skickar olika uppdrag och än så länge ser det väldigt lovande ut. Senare idag ska jag räkna på två olika uppdrag och jag hoppas att få dem. Då är kanske en eller två veteraner ute på uppdrag. Något de två inte varit på tidigare och de är spända på om jag ska ringa och säga till dem att de ska kontakta kunden för start av uppdragen. Håll tummarna att jag får dem.