Full fart i byn

Annonser

Igår var det både seconhandmarknad och företagaryra i byn. I idrottshallen kunde man både köpa och sälja sådant som andra ratat. Ett väldigt bra intiativ som säkert många familjer med barn uppskattar. Vi har ju inte så många butiker i byn och kläder är ju något barn verkligen sliter ut eller växer ur. Men kanske har vi en ny klädesaffär i byn snart. En nyinflyttad familj har köpt den gamla köttaffären och nu syns barnkläder hänga på galgar i fönstret mot gatan. Jag välkomnar alla nya affärer och det gör säkert alla barnfamiljer också. Tänk, att kunna köpa kläder till sitt barn utan att köra flera mil. Jag hade gärna sett att vi fått en skoaffär också. Mer sådant alla ni med pengar och idéer.

Företagsyran hölls för andra året i Gästis lokaler. Där kan lokala affärsidkare visa upp sina produkter och berätta att de finns. Många har ju öppnat sina företag lite utanför Landsvägen och har svårt att visa upp sig annars. Nu kanske fler hittar till dem. Förra året var jag lite putt för att ingen frågat om jag ville vara med. Jag var ju en av dem som hade ett företag och gärna ville visa upp mig. Men med facit i handen var det kanske bra att jag inte var med, då mitt företag inte finns idag. Har tänkt göra ett inlägg där jag berättar mer om varför jag lade ned.

Min bok börjar få bra struktur och det är vad jag sysslar med för att fylla mina dagar då jag ännu inte fått napp på jobb. Det gör att mörka tankar formas till positiva och att jag blir produktiv. Att skriva är mitt stora intresse och har alltid varit det.

Vi ska ha middagsgäst idag. Ha en fin söndag!

Julen 2014 och vinter 2015 012