Det ska byggas mer i vårat område

Annonser

På den större gatan vid baksidan av vårat hus är det vinbondehus förutom det gamla bageriet där Mac Scott bor med familj. Längst ned mot förbifartsleden är det en stor tomt där det mest ligger skrot och bortanför den tomten är ett vinfält som inte har brukats sedan vi flyttade hit. Det ligger i träda med andra ord. Där har det kommit upp en skylt att det ska byggas bostadshus. Vad som ska hända med huvudbyggnaden vet vi inte men det har varit folk och tittat på det. Det är en stor tomt som tillhör det huset också. När byggandet ska komma igång vet vi inte heller men det blir nog bra med det.

Rätt skönt att det inte kommer att byggas alltför nära oss och då tänker jag på ljudet av maskiner och bilar som kommer att köra där. Fast jag tycker att det är trevligt att de piffar upp byn med fina hus och att det uppförs bostäder.

I morse när vi satt ute och tog det lugnt innan frukosten var det en polishelikopter som snurrade runt över vinfälten. Det verkade som att de ringade in någon eller något och tydligen fick de tag i det de sökte för det slutade innan vi gick in. Det var ju bra och vi fortsatte vår dag. JR hade en diger lista som han tog med sig till Super-U. Alltså dags för veckoinköp med andra ord.

Jag höll ställningarna hemma som vanligt och hundarna höll mig sällskap. Passade på att genomföra dagens fransklektioner som gick bra. JR genomförde sina efter att vi ätit var sin kokt med bröd. Bra att vara mätt i magen när man ska koncentrera sig.

Tror det varit lite varmare idag och vi stannade ute ända tills det blev mörkt. Temperaturen låg omkring +30 och livet under parasollet är att föredra då. JR passade på att beställa klippning av mig och jag bokade in honom på lördag. Bra att göra sådant då vi kan hålla till utomhus.

Tror att det är fullmåne ikväll och den ska vi titta på vid sista kvällsturen. Fredag i morgon och det är ju skönt.