Vi är som trötta småbarnsföräldrar

Annonser

Idag har det varit värre än tidigare och Lino är som ett popcorn när Turbo lyfter svansen. Så det har varit en dag med vaktande av hundar. Det är riktigt jobbigt när man egentligen vill göra en hel del. Jag har hållit borta dammet inomhus och JR har måst vakta. Men kanske bra att han vilar sin rygg? Fast han är rätt uttråkad av att inte få göra något.

Ny månad och nya grönsaker och frukter som mognar. Vi har ju turen att kunna köpa allt odlat lokalt och det smakar så gott. Vi äter mycket grönsaker varje dag.

Tänkte visa hur baksidan av vår öppna spis blev efter att JR gjort vid den. Det bästa är skivan vid hundarnas matskålar och vattenskål. Det är en skiva som är lätt att torka av och nu slipper jag golvsockeln som mest samlade smuts. Den var inte snygg heller. Vi ska nog måla väggen vid Indianskölden och drömfångaren i samma gråa färg som skivan. Jag tror att det blir snyggt och så blir köksdelen av huset mer som en helhet. Jag är inte helt förtjust i vitt men vi körde med det för att ha som en vit yta att börja på.

Vi är nu inne på fjärde dagen med höglöp och det känns lite utmattande just nu. JR har varit den som tagit mest ansvar idag då jag gjort en städning inomhus. Fick moppa golven då det var en hel del röda fläckar och det är även ett sätt att hålla koll på Turbos löp.

Det känns lite som att jag vill ha mitt liv tillbaka. Men tålamod är en dygd eller hur? Jag har gjort två teckningar som jag inte är så nöjd med så dem tänker jag inte lägga upp. De var svåra och inte så roliga att teckna heller. Men nu har jag en bild som känns rolig igen och jag har börjat på den idag. Inte någon av mina nya vykort utan den näst sista av mina gamla. Så den kanske kommer här på bloggen senare.

Vår fina bänk som snart har flera orange blommor då begognan verkligen frodas på var sida av den. Ja, jag fick mig en kort tur med kameran innan Lino tvärvände och jag fick göra detsamma. Vanligtvis brukar han tycka att det är roligt att gå runt med mig då jag fotar men idag var det inte det.

Vi har haft sol idag men en hel del moln också. Ikväll var himlen väldigt uppriven och jag såg på min väderapp att det var en del åskväder upp mot bergen och det är väl resterna av det som syns här. Pjuh, ännu en dag avklarad och nu kör vi vidare.