Fick en del gjort idag

Annonser

JR var tvungen att stiga upp tidigt då han skulle till vårdcentralen och lämna prover. Jag och hundarna sov vidare då klockan åtta inte är en bra tid tycker jag. Lino lade sig hos mig och Turbo, men jag vet inte om han sov. Jag gjorde det och vaknade inte då JR kom tillbaka och lade sig för att sova en stund. Vid tio steg jag upp och öppnade upp huset.

Satte vårat överkast i tvättmaskinen och sedan hjälptes vi åt att hänga det ute på mina tvättlinor. Det torkade fint ute i solen under dagen och det är så skönt att tvätta det efter att Turbo löpt. Sedan gick JR till baksidan och klippte vår redrobinhäck. Jag följde efter och pysslade om mina rosor. Klippte bort utblommade knoppar och tog bort fula blad. Sedan sprayade jag med diskmedel på rötter och hela växterna så inga fula saker kan äta på dem.

Satte mig vid vårat mosaikbord sedan jag torkat rent det och gissa om det behövdes. Jag och duvan uppe på stolpen hade bra utsikt och både den och jag njöt av att ta det lugnt en stund. JR var klar och skulle ut på gatan för att plocka bort de grenar som fallit ner. Jag plockade ihop mina pinaler och gick till framsidan där hundarna höll till.

Inte mycket till liv och rörelse där inte. De har varit trötta och vi misstänker att de varit mer eller mindre vakna sedan JR gav sig av vid åtta i morse. Men jag kände mig klar med dagens projekt och satte mig under parasollet och pustade ut. Det är varmt nu och att hålla på i solen tar på krafterna trots att jag hade solhatt på mig så kokade huvudet. JR gick bort och hämtade vår gröna soptunna och sedan hamnade han också under parasollet. Vi är rätt nöjda med dagens projekt eftersom det är sådant som fått vänta tills efter Turbos löp.

Detta inlägg blev en del sent då det kluddade sig med att lägga in bilderna. Vet inte vad det var men lyckades återställa bloggen och med det försvann allt jag skrivit också. Men nu har jag skrivit om allt och ja et var väl allt jag hade att berätta om tisdagen.